LAC Geschriebenstein logo 2024

LAC Geschriebenstein

Örömmel mutatjuk be sportegyesületünket, amely azért jött létre, hogy továbbvigye az Írottkő futóverseny 40 éves hagyományát. Célunk, hogy lehetőséget teremtsünk a terepfutás szerelmeseinek egy rangos eseményen való megmérettetésre. Az Írottkő futóverseny nem csupán egy verseny, hanem egy hagyomány, amelyben részt venni kiváltság. Egy olyan esemény, amely összeköti a futás szerelmeseit, és lehetőséget ad arra, hogy a természetben, az Írottkő csodálatos környezetében versenyezzenek.

Egyesületünk év közben több futóeseményt és közösségi futást is szervez, melyeken az egyesület tagjai ingyenesen vehetnek részt. Ezek az események nemcsak a futást, hanem a közösségi élményt is erősítik, és lehetőséget adnak az egészséges életmódra való ösztönzésre.

Egyesületünk a hosszabb távokra indulók számára különleges lehetőséget kínál: átfuthatnak a szomszédos Ausztria területeire, és felfedezhetik a Kőszegi hegység nyugati oldalát. Ez egy különleges lehetőség, amely új kihívást és izgalmat hoz a versenybe, és lehetőséget teremt arra, hogy új tájakat fedezz fel futás közben.

Csapatunk elkötelezett abban, hogy minden évben emlékezetes és sikeres versenyt szervezzen!

Csatlakozz hozzánk, és élvezd az egyesület tagjaként járó különleges előnyöket! Díjmentesen részt vehetsz közösségi futásainkon, miközben kedvezményesen élvezheted a távolabbi hegyekre szervezett futásokat is. Egyesületünk tagjaként nemcsak a sportélmény részese lehetsz, hanem egy aktív és támogató közösség részévé válhatsz. Várunk szeretettel, csatlakozz hozzánk!

7km trail running
46 km trail running