Versenytávok

Vágj bele az első kihívásba a verseny rövid távjával! A 7 km-es táv ideális választás azoknak, akik számára ez az első futóverseny amin részt vesznek, vagy csak könnyedebb kihívásra vágynak. Az útvonal második fele az erdőn át vezet, és garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd.

Edzett futóknak! A 18 km-es táv már komolyabb kihívást jelent, és csak azoknak ajánljuk, akik már rutinosabbak és szeretik magukat próbára tenni. Az útvonal változatos, a futók számára kihívást jelentő emelkedőkkel és lankásabb szakaszokkal tarkított. Azonban az élmény kárpótolni fog a nehézségekért, az útvonalon végighaladva megtapasztalhatod a táj szépségét és a különleges hangulatot, amely örökre emlékezetes marad.

Ha szívesen vállalod a nehezebb kihívásokat, akkor ne hagyd ki a 46 kilométeres távunkat! Csak a legtapasztaltabb futóknak ajánljuk. Az út során számos változatos és emelkedős szakasz vár rád, amelyek mind próbára teszik állóképességed és kitartásodat. Ha úgy érzed, hogy felkészültél az igazi kihívásra, akkor tarts velünk a 46 kilométeres távon, és szerezd meg az utazásod legemlékezetesebb pillanatait!