Írottkő Futóverseny Archívum

Archívum

Képgaléria a korábbi versenyekről

Ebben a menüpontban szeretnénk felhívni a figyelmet a futás múltjára, és bemutatni az archívumunkat, amelyben összegyűjtöttük az előző évek eseményeinek fotóit.

Az Írottkő futás hosszú múltra tekint vissza, és évről évre egyre népszerűbb. Az esemény minden alkalommal rengeteg sportolót vonz, akik kiállnak a kihívásokkal teli távokhoz. Az elmúlt évek alatt számos csodálatos pillanatot élhettünk át, és most szeretnénk megosztani ezeket veletek.

Az archívumunkban megtalálhatók a korábbi Írottkő futások eseményeinek legjobb pillanatai. A fotók segítségével bepillantást nyerhettek a verseny atmoszférájába, és láthatjátok, milyen lelkesedéssel és kitartással vettek részt a versenyzők.

Reméljük, hogy élvezni fogjátok az archívumunkat, és az előző évek eseményei felidézik bennetek a futás varázsát. Ha pedig még sosem vettetek részt az Írottkő futáson, akkor is érdemes megnézni a galériánkat, hogy elmerülhessetek a verseny hangulatában.

Somogyi Péternek, Szabó Istvánnak és Hamza Istvánnak köszönhetőek a képek, akik a Nyugat-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság korábbi versenyeinek szervezője voltak.