Adatvédelmi tájékoztató

Utolsó frissítés: 2023. május 12.

Üdvözöljük az Írottkő Hegyi Futóverseny terepfutó verseny adatvédelmi tájékoztatójában! Az alábbiakban részletesen ismertetjük, hogy hogyan gyűjtjük, tároljuk és használjuk fel a nevezéshez kapcsolódó személyes adataidat.

1. Személyes adatok gyűjtése és felhasználása

A nevezés során az alábbi személyes adatokat kérjük tőled:

  • Teljes név: A teljes nevedet kérjük, hogy azonosítani tudjunk a verseny során, valamint a rangsorolás és eredményhirdetés céljából.
  • Születési dátum: A születési dátumodat kérjük, hogy az alkalmazott korcsoportokba besorolhassunk, és a megfelelő versenyszabályokat alkalmazhassuk.
  • E-mail cím: Az e-mail címedet használjuk a kommunikációhoz, beleértve a nevezés visszaigazolását, fontos információk megosztását és egyéb versennyel kapcsolatos értesítéseket.
  • Telefonszám: A telefonszámodat kérjük, hogy gyorsan kapcsolatba léphessünk veled a versennyel kapcsolatos sürgős ügyekben vagy esetleges változásokról való értesítés céljából.

A fent említett adatokat kizárólag a terepfutó versenyünkkel kapcsolatos célokra használjuk fel, ideértve az időmérés lebonyolítását és a versennyel kapcsolatos kommunikációt. A versenyen részt vevő időmérő cég számára továbbítjuk az időeredmények rögzítéséhez és rangsoroláshoz szükséges adatokat, ezen kívül harmadik fél számára nem adjuk át a személyes adataidat, kivéve, ha erre törvény vagy hatósági előírás kötelez minket.

2. Adattárolás és biztonság

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és megteszünk minden ésszerű intézkedést azok védelme érdekében. Adataidat elektronikus formában tároljuk az adatbázisunkban. Csak azok a jogosult személyek férhetnek hozzá az adatokhoz, akiknek szükségük van rájuk a versennyel kapcsolatos tevékenységek végrehajtásához. Az ilyen személyek kötelesek bizalmasan kezelni az adatokat, és nem jogosultak azokat más célra felhasználni.

A személyes adatokat csak annyi ideig tároljuk, amennyire szükség van a versennyel kapcsolatos tevékenységek végrehajtásához és az esetleges jogi kötelezettségek teljesítéséhez. Amennyiben nincs már szükség az adatokra, azokat biztonságosan töröljük vagy anonimizáljuk.

3. Jogaid az adatokhoz

Az adatvédelmi törvények értelmében jogaid vannak az általad megadott személyes adatokhoz. Ilyen jogaid lehetnek a következők:

  • Hozzáférés: Jogod van hozzáférni a saját személyes adataidhoz, és kérheted azok másolatát.
  • Helyesbítés: Ha az általad megadott adatokban változás következik be, jogod van kérni azok helyesbítését vagy frissítését.
  • Törlés: Bizonyos körülmények között jogod van kérni az általad megadott személyes adatok törlését.
  • Korlátozás: Bizonyos esetekben jogod van kérni az adatok feldolgozásának korlátozását.

Ha bármelyik jogoddal élni szeretnél, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

4. Kapcsolatfelvétel és kérdések

Amennyiben kérdésed van az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, vagy szeretnél élni adataidhoz kapcsolódó jogaid valamelyikével, kérjük, lépj kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeinken:

E-mail: beata.competition@gmail.com

Telefonszám: +436642020564

Az adatvédelmi tájékoztató tartalmazza a terepfutó versenyünk adatkezelési gyakorlatát. Az adatvédelmi irányelveink időnként módosulhatnak a jogszabályi változások vagy az üzleti tevékenységünk módosítása miatt. Minden változtatást közzé fogunk tenni az adatvédelmi tájékoztatóban, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizd annak frissítéseit.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy az adatvédelmi tájékoztató csak a terepfutó versennyel kapcsolatos adatkezelésre vonatkozik, és más weboldalakra vagy szolgáltatásokra nem terjed ki, amelyekre esetleg hivatkozunk vagy amelyekre átirányítunk.

Köszönjük, hogy elolvastad az adatvédelmi tájékoztatónkat. Ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van az adatvédelemmel kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.